ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ

 

Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται δεκτή μόνο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας (ημερομηνία παραλαβής από την εταιρεία ταχυμεταφορών) και αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- τηλεφωνικά στο 2106615206

- μέσω e-mail στο info@hulaloop.gr

- μέσω inbox στα social media (facebook, instagram)

 

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η πρώτη αλλαγή προϊόντος είναι  ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή προϊόντος και αλλαγή του σε άλλο νούμερο ή σε άλλο προϊόν, μετά από την επικοινωνίας σας με τους παραπάνω αναφερόμενους τρόπους, οφείλετε να έχετε φροντίσει για την επιστροφή του σε 14 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελίας σας.

Οποιαδήποτε αποστολή γίνει εκτός αυτού του χρονικού περιθωρίου, δεν θα λαμβάνεται υπόψιν, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η οποιαδήποτε αλλαγή ή και επιστροφή προϊόντος.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το προϊόν  (είτε προγραμματίζοντας μαζί τους παραλαβή από το χώρο σας είτε μεταβαίνοντας στο πλησιέστερο υποκατάστημά τους).

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς οσμές, πχ άρωμα, τσιγάρο κοκ, τροποποιήσεις, φθορές, ίχνη μακιγιάζ κλπ) και να περιέχουν όλα τα συνοδευτικά τους (καρτελάκια, προστατευτικά κλπ), καθώς και την απόδειξη είσπραξης ή το τιμολόγιο που έχει εκδοθεί. Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν υποστεί κάποια από τις παραπάνω φθορές, θα αποστέλλονται πίσω και καμία αλλαγή δεν θα είναι εφικτή.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε και δεύτερη αλλαγή, το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο προϊόν ή δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο από το κατάστημά μας, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή χρημάτων, οφείλετε να μας έχετε ενημερώσει με τους παραπάνω αναφερόμενους τρόπους και να έχετε φροντίσει για την επιστροφή του εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας (ημερομηνία παραλαβής από την εταιρεία ταχυμεταφορών).

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που σας παρέδωσε το προϊόν  (είτε προγραμματίζοντας μαζί τους παραλαβή από το χώρο σας είτε μεταβαίνοντας στο πλησιέστερο υποκατάστημά τους) και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής (προμήθειες τραπεζών κλπ) εξαρτώνται από την τράπεζά σας και βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του δέματος από το προσωπικό μας.

Στα προϊόντα που συμμετέχουν σε ειδικές προσφορές (όπως bazaar, flashsales, 1+1 δώρο, BLACK FRIDAY), δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ενώ σε περίπτωση αλλαγής, τα έξοδα αποστολής χρεώνονται.

Για την ειδική προσφορά 1+1 (-50%), μπορεί να γίνει γίνει ακύρωση και επιστροφή χρημάτων μόνο στο σύνολο της παραγγελίας.

 

ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για λόγους υγιεινής, δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε μαγιό, αξεσουάρ και κορμάκια.