ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΓΕΝΙΚΑ

Όταν παραλάβετε το πακέτο σας, θα πρέπει να ελέγξετε ότι τα προϊόντα που περιέχονται σε αυτό είναι αυτά που παραγγείλατε και ότι είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος ή τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, οφείλετε να μας ενημερώσετε την ημέρα της παραλαβής ή το αργότερο την επόμενη ημέρα, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

- τηλεφωνικά στο 2106615206

- μέσω e-mail στο info@hulaloop.gr

- με μήνυμα στο 6981151560

- μέσω inbox στα social media (facebook, instagram)

Οποιαδήποτε ενημέρωση γίνει εκτός αυτού του χρονικού περιθωρίου, δεν θα λαμβάνεται υπόψιν, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η οποιαδήποτε αλλαγή ή και επιστροφή προϊόντος.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Η πρώτη αλλαγή προϊόντος είναι  ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε επιστροφή προϊόντος και αλλαγή του σε άλλο νούμερο ή σε άλλο προϊόν, μετά την επικοινωνίας σας με τους παραπάνω αναφερόμενους τρόπους και στα παραπάνω χρονικά διαστήματα, οφείλετε να έχετε φροντίσει για την επιστροφή του σε 14 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελίας σας.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ίδια εταιρεία courier που σας παρέδωσε το προϊόν  (είτε προγραμματίζοντας μαζί τους παραλαβή από το χώρο σας είτε μεταβαίνοντας στο πλησιέστερο υποκατάστημά τους).

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς οσμές, πχ άρωμα, τσιγάρο κοκ, τροποποιήσεις, φθορές, ίχνη μακιγιάζ κλπ) και να περιέχουν όλα τα συνοδευτικά τους (καρτελάκια, προστατευτικά κλπ), καθώς και την απόδειξη είσπραξης ή το τιμολόγιο που έχει εκδοθεί. Σε περίπτωση που τα προϊόντα έχουν υποστεί κάποια από τις παραπάνω φθορές, θα αποστέλλονται πίσω και καμία αλλαγή δεν θα είναι εφικτή.

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε και δεύτερη αλλαγή, το κόστος αλλαγής είναι 5 ευρώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο προϊόν ή δεν θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο από το κατάστημά μας, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή χρημάτων, οφείλετε να μας έχετε ενημερώσει σχετικά, την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, με τους τρόπους που αναγράφονται παραπάνω.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά με την ίδια εταιρεία courier που σας παρέδωσε το προϊόν  (είτε προγραμματίζοντας μαζί τους παραλαβή από το χώρο σας είτε μεταβαίνοντας στο πλησιέστερο υποκατάστημά τους) και με χρέωση 5 ευρώ. Τα έξοδα τραπεζικής συναλλαγής (προμήθειες τραπεζών κλπ) εξαρτώνται από την τράπεζά σας και βαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε 5-15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του δέματος από το προσωπικό μας.

Στα προϊόντα που συμμετέχουν σε ειδικές προσφορές (όπως bazaar ή flashsales), δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.

ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Για λόγους υγιεινής, δεν είναι δυνατή η επιστροφή σε μαγιό, αξεσουάρ και κορμάκια.